Kerstgroetactie

LET OP: de inhoud van de kinderbijbelpakjes en evangelisatiepakjes is gewijzigd. In de evangelisatiepakjes zitten nu 3 evangelisatieboekjes. In de kinderbijbelpakjes zitten nu 4 kinderbijbels (en een kalender zolang de voorraad strekt). Dit kan verwarrend zijn omdat op de handleiding nog de oude inhoud staat, maar de portokosten en verzendwijze blijven hetzelfde!

Wij danken jullie voor alle pakketten met lectuur en kalenders. Enkele van onze broeders en zusters werken op school, in het ziekenhuis en in de opleidingsafdeling. In al die inrichtingen hangen christelijke kalenders met prachtige verzen uit de Bijbel: een mooie manier van evangelisatie. De mensen stellen ons vele vragen wanneer ze de woorden uit de Heilige Schrift lezen. 

Evangelist Nikolai Jasjoekovski, Tomsk procincie

Van veel evangelisten horen wij dat de lectuur die zij ontvangen uit Nederland, met vreugde en zegen wordt verspreid. U kunt hierbij helpen! Wij stellen de brievenbuspakjes samen en sturen deze naar u toe, voorzien van het adres en een verzendhandleiding. Het enige wat u hoeft te doen is elk pakje frankeren met voldoende porto en het in de brievenbus te doen. 

Kunt u niet zelf verzenden, maar wilt u toch een bijdrage leveren? U kunt door de button rechts aan te klikken een gift overmaken. Deze gift wordt dan besteed aan de inhoud en de verzendkosten van de Bijbel- en evangelisatiepakjes. 

Hoe werkt het?

U vraagt bij ons kostenloos een pakket aan door het onderstaande formulier in te vullen. Daarop worden de pakketten naar u toegestuurd. 

  1. U schrijft uw afzender op de enveloppe. Een Russisch adresetiket is op de enveloppe aangebracht. 

  2. U gaat naar het postkantoor om deze te verzenden. Daar betaalt u de porto die nodig is. Het verzenden van een evangelisatiepakje kost € 6,65 en van een Bijbelpakje € 14,63. De porto van een setje kaarten is € 1,33.

U HELPT ONS DOOR TIJDIG UW BESTELLING DOOR TE GEVEN!

De eerste week van december hopen wij bestellingen rond te brengen door geheel Nederland. 

Inhoud:

Bijbelpakje: vier Russische kinderbijbels (en een kalender zolang de voorraad strekt). Porto € 14,63.

Evangelisatiepakje: twee evangelisatieboekjes en een Johannesevangelie. Porto € 6,65.

In een setje kerstkaarten zitten drie verschillende kaarten die gebruikt worden voor evangelisatiedoeleinden. Porto € 1,33.

Invulformulier (opgeven kan tot 29 november)

 

Direct doneren?

Als organisatie zijn wij afhankelijk van giften en donaties, deze
donaties zijn belastingaftrekbaar.

doneer direct

 

Direct contact

Hier zitten wij

Postadres
Postbus 15
2800 AA Gouda
Bezoekadres
Kampenringweg 21
2803 PE Gouda
 
0182 538 544
info@friedensstimme.nl

Copyright: Friedensstimme 2018 alle rechten voorbehouden

Ontwerp en realisatie:PXL