schrijfacties

Friedensstimme steunt christenen in de landen van de voormalige Sovjet-Unie. Een belangrijk middel is het sturen van brieven en kaarten naar hen. 

Momenteel is er een schrijfactie. Deze is voor gemeenten in de gebieden Amoer en Jakoetie, in het Verre Oosten van Rusland. Dit is een onherbergzaam gebied, met een streng klimaat, toch leven daar duizenden mensen. Her en der zijn kleine gemeenten ontstaan. De gemeenteleden zijn zeer op elkaar aangewezen, krijgen zelden bezoek van andere gelovigen, voelen zich eenzaam. Zij zijn zeer verheugd en bemoedigd als zij post ontvangen! U kunt hen een kaart sturen met een Bijbeltekst. Deze kaart gebruiken zij voor evangelisatie. U kunt daarbij een “Hollandse” kaart sturen, bijvoorbeeld met afbeelding van een molen of tulpen, met een bemoedigende tekst. U kunt meedoen door het onderstaand formulier in te vullen. Wij sturen u dan kaarten, russische adressen, en een groetenlijst. 

 

Schrijfabonnement

Wilt u regelmatig evangelisten en andere christenen bemoedigen. Dan kunt u zich opgeven voor het het schrijfabonnement. Dan krijgt u automatisch (zo'n 4 - 5 keer per jaar) een bemoedigingsset toegestuurd. Dat is een enveloppe met daarop een adresetiket, een ansichtkaart met Russische Bijbelteksten en een Russische groetenlijst. Door die envelop op te sturen bemoedigt u een evangelistenechtpaar in Rusland.

Uitgebreide informatie over het schrijfabonnement kunt u hier vinden.

 

 

Contact met
Friedensstimme

Onderstaand onze adresgegevens. Wilt u langs komen om zaken te bespreken? U kunt dan bellen of het contactformulier invullen.

Friedensstimme
Kampenringweg 21
2803 PE Gouda
Postadres
Postbus 15
2800 AA Gouda
 

 

Direct contact

Hier zitten wij

Postadres
Postbus 15
2800 AA Gouda
Bezoekadres
Kampenringweg 21
2803 PE Gouda
 
0182 538 544
info@friedensstimme.nl

Copyright: Friedensstimme 2017 alle rechten voorbehouden

Ontwerp en realisatie:PXL