Het beste van de Bollen

CGK Rijnsburg in actie voor Friedensstimme

De Christelijke Gereformeerde kerk in Rijnsburg houdt op DV zaterdag 14 april een fietstocht door de bloeiende Duin- en Bollenstreek. Het organiserend comité nodigt iedereen uit om aan de start te verschijnen.

Het Beste van de Bollen is een fietstocht van ruim 45 kilometer. Deze voert langs bloeiende bollenvelden, door het duin, langs zee en strand. Op 14 april is de streek op haar mooist! Kleurrijke bloemenpacht zo ver het oog reikt en een natuur die uit de winterslaap ontwaakt. Bij mooi zonnig weer zijn de Hollandse plassen ook een punt om even de fiets aan de kant te zetten. Liefhebbers van geschiedenis komen ook aan hun trekken. Kortom: het beste dat de Duin- en Bollenstreek heeft te bieden. Genoeg voor een ontspannen dagje eropuit met de fiets.

In het zalencomplex achter de kerk is tegelijkertijd een gezellige Voorjaarsfair ingericht. Hier is het gezellig struinen bij de stands met onder meer goede boeken, kinderkleding en nog veel meer. Ter plaatse worden ook hoeden gemaakt. Het horecateam zorgt voor genoeg te eten en drinken.

Om de netto-opbrengst een goede bestemming te geven, is gekozen voor het kinderbijbelproject van Friedensstimme.

De start en finish zijn bij de Eben Haëzerkerk, Oegstgeesterweg 71 te Rijnsburg. Gestart kan worden vanaf 9.00 tot 11.00 uur. De actiedag duurt tot 17.00 uur. Het startgeld is € 5,00 p.p. voor volwassen. De jeugd tot 12 jaar betaalt slechts € 2,00. Inschrijven en betalen kan aan de start. Gratis, ruim en veilig parkeren kan bij Bloemenveiling FloraHolland aan de Laan van Verhof.

Vooraf aanmelden wordt op prijs gesteld. Zeker als men met een groep komt. Dat kan via Facebook of bestevandebollen@yahoo.com Wie deze actie op Facebook volgt, vindt alle informatie en blijft op de hoogte van alle laatste nieuwtjes.

 

Direct contact

Hier zitten wij

Postadres
Postbus 15
2800 AA Gouda
Bezoekadres
Kampenringweg 21
2803 PE Gouda
 
0182 538 544
info@friedensstimme.nl

Copyright: Friedensstimme 2019 alle rechten voorbehouden

Ontwerp en realisatie:PXL