Gevangenisstraf wordt een zegen

Beste vrienden, ik groet jullie hartelijk in de liefde van de Heere Jezus Christus!

Ons gezin wil zijn dankbaarheid uiten aan de Heere en jullie, voor jullie hulp en betrokkenheid. Wij danken dat jullie voor ons en voor de evangelisatiedienst hier op het schiereiland en andere plaatsen bidden.

Ik wil nu over mij en mijn  dienst schrijven.

Ik ben in een ongelovig gezin geboren. Alleen mijn oma hield zich aan het orthodoxe geloof. Al in mijn kindertijd begon ik te stelen. Eerst bij mijn ouders, daarna in winkels en huizen. Toen ik 18 jaar was, kwam ik in de gevangenis terecht. Toen ik 21 was, kwam ik wegens hetzelfde feit weer in de gevangenis. Maar deze keer werd de gevangenisstraf mij tot zegen. Op het terrein van de gevangenis ontmoette ik een gelovige man, Alexander. Door hem ging ik in God geloven en toen begon voor mij een vreugdevol en zegenrijk leven. Toen ik 26 jaar was, werd ik vrijgelaten. Ik was een gelovige en mocht een jaar in het broederhuis in N. doorbrengen. Het was een gezegende tijd, waarin ik veel geestelijke zorg en hulp heb gekregen. In hetzelfde jaar werd ik gedoopt.

In het jaar 2009 vroeg ik zuster Galina ten huwelijk. God zij gedankt, wij trouwden in het jaar 2010 en trokken in hetzelfde jaar naar de nederzetting V. Dank zij de genade van God dienen wij Hem en doen wat in onze mogelijkheden ligt in de gemeente. Er worden boekentafels opgesteld en wij dienen ook in de straatbibliotheek.

Onze gemeente bestaat uit 8 leden. Vroeger waren hier meer gelovigen, enkelen zijn naar andere steden verhuisd.

Bid voor ons en onze dienst, opdat het evangelisatiewerk gezegend mag worden, en mensen zich tot God bekeren.

In liefde voor jullie en jullie vrienden, het gezin van Maxim en Galina, uit Rusland

Schrijf u in voor
ons gratis magazine

Contact met
Friedensstimme

Onderstaand onze adresgegevens. Wilt u langs komen om zaken te bespreken? U kunt dan bellen of het contactformulier invullen.

Friedensstimme
Kampenringweg 21
2803 PE Gouda
Postadres
Postbus 15
2800 AA Gouda
 

 

Direct contact

Hier zitten wij

Postadres
Postbus 15
2800 AA Gouda
Bezoekadres
Kampenringweg 21
2803 PE Gouda
 
0182 538 544
info@friedensstimme.nl

Copyright: Friedensstimme 2018 alle rechten voorbehouden

Ontwerp en realisatie:PXL