Friedensstimme reizen

Sinds twee jaar organiseert Friedensstimme reizen voor de achterban. In 2017 hebben we twee reizen gepland. Een reis voor volwassenen en een jongerenreis. 

De jongerenreis voor de zomer is volgeboekt!

Jongerenreis

In de zomervakantie is er een jongerenreis gepland naar Centraal-Azië. In deze reis wordt een bezoek gebracht aan gemeenten in twee landen in Centraal-Azië. Er is veel ruimte voor ontmoeting met de jeugd in deze landen. De overnachtingen zijn bij gemeenteleden en in hotels.

Volwassenenreis

Heeft u altijd al eens in ons werkgebied willen zijn om daar broeders en zusters te ontmoeten? En om wat te proeven van de sfeer, de cultuur en de Russische keuken? Dat kan. In november organiseert Friedensstimme een reis voor volwassenen naar Moskou en Sint-Petersburg. Moskou, schitterende stad die in haar roerige geschiedenis bij velen angst inboezemde.  Het veel kalmere Sint-Petersburg met een schat aan cultuur. Tussendoor bezoeken we een typisch Russische provinciestad. We zullen tijdens deze reis zoveel mogelijk contact proberen te maken met christenen. Vertrekdatum is D.V. dinsdag 21 november 2017. We hopen donderdag 30 november weer in Nederland te landen. Opvragen van informatie kan door een mail te sturen naar info@friedensstimme.nl. De verwachting is dat er meer aanmeldingen zijn dan er plaats is. Wij proberen daar een weg in te vinden.  Mensen die zich aanmelden maar niet mee kunnen, zullen in de toekomst voorrang krijgen bij het ontvangen van reisinformatie.

 

Direct contact

Hier zitten wij

Postadres
Postbus 15
2800 AA Gouda
Bezoekadres
Kampenringweg 21
2803 PE Gouda
 
0182 538 544
info@friedensstimme.nl

Copyright: Friedensstimme 2018 alle rechten voorbehouden

Ontwerp en realisatie:PXL