Themareis 'Het geluk van het verloren leven'

Friedensstimme hoopt in 2019 haar veertig jarig bestaan te herdenken. Een belangrijke mijlpaal waar we bij stil willen staan. Een van de dingen die we in het jubileumjaar organiseren is een themareis. Deze reis is georganiseerd rondom het verhaal van Nikolai Petrovitsj Chrapov. De schrijver van het boek 'het geluk van het verloren leven'. 

Waarheen

Rusland/Centraal-Azië

Wanneer

begin april 2019

Voor wie

Alle leeftijden

Kosten

€ 1500 all. in.

   
   

 

Waarheen?

We gaan op reis naar Rusland en een land in Centraal-Azië. In Rusland zullen we vooral Moskou en de geboortestreek van N.P. Chrapov bezoeken en veel plaatsen aandoen die herinneren aan de geesteiljke opwekking in de jaren '20 van de vorige eeuw. Daarnaast komen we onder de indruk van 'de grote zuivering' onder Stalin en hoe de Heere in deze tijd Zijn gemeente vast heeft gehouden. 

Wanneer? 

De reis vindt begin april plaats. De exacte data worden z.s.m. bekend gemaakt. 

Voor wie? 

Deze reis is voor geinteresseerden van alle leeftijden. Het aantal deelnemers is echter beperkt. 

 

Waarom dit thema?

Nikolai Petrovitsj Chrapov is in een grondlegger van de Russische Baptistengemeenten. Tegelijk staat zijn leven symbool voor het leven van zovelen die in dezelfde tijd leefden als hij. Daarnaast beschrijft hij zeer nauwgezet en goed het leven van het Russische volk en in het bijzonder de christenen. Het boek van Chrapov: 'het geluk van het verloren leven' heeft veel mensen aangesproken. Er liggen lessen voor het leven in opgesloten. We denken dat aan de hand van het leven van Chrapov we een echte ontmoeting met Russische christenen kunnen hebben. Zowel met het oog op hun verleden, alsook het leven en de groei van de gemeenten vandaag de dag. 

Ik wil graag mee

Als u graag als deelnemer mee wilt tijdens deze reis moet u het onderstaande formulier volledig invullen. Dan sturen wij u informatie over de reis op en kunt u beslissen of u zich aanmeld als deelnemer. 

 

Direct doneren?

Als organisatie zijn wij afhankelijk van giften en donaties, deze
donaties zijn belastingaftrekbaar.

doneer direct

 

Direct contact

Hier zitten wij

Postadres
Postbus 15
2800 AA Gouda
Bezoekadres
Kampenringweg 21
2803 PE Gouda
 
0182 538 544
info@friedensstimme.nl

Copyright: Friedensstimme 2019 alle rechten voorbehouden

Ontwerp en realisatie:PXL