bemoediging

Bemoedigen

Bemoedig Evangelisten door hen een kaart te sturen

U kunt onze Evangelisten bemoedigen door hen een kaart te sturen. Dat betekent veel voor hen. Op een kaart of brief kunt u een Russische groet schrijven. Hieronder treft u een link aan met een Russische groetenlijst.

Van 16 februari t/m 15 maart 2024 loopt de Paasgroetactie. Deze actie biedt u de mogelijkheid om evangelisten en christenen in het werkgebied te bemoedigen. Klik hier voor meer informatie en om bemoedigingskaarten te bestellen.

 

Een Russische groet

Het is best eenvoudig om een Russische groet op te schrijven op uw bemoedigingskaart. De Russische groetenlijst bevat een aantal standaardzinnen die u kunt gebruiken. Wilt u liever zelf wat schrijven? Dat kan door gebruik te maken van een vertaalmachine. Als u dat wilt doen, dan is het belangrijk dat u eenvoudige Nederlandse zinnen schrijft. Vertaalcomputers kunnen kerkelijk taalgebruik niet altijd goed vertalen. Het is belangrijk dat u de groeten duidelijk leesbaar overschrijft. Eventueel kunt u ervoor kiezen om de groeten uit te printen en op uw kaart te plakken.

Een kaart met een Russische zin er op maakt mensen blij. Het is voor de ontvanger een blijk van betrokkenheid: Er is iemand die aan me denkt en voor me bidt.

Meld u aan voor het schrijfabonnement

Wilt u regelmatig evangelisten en andere christenen bemoedigen? Dan kunt u zich met dit formulier opgeven voor het schrijfabonnement. Dan krijgt u automatisch een bemoedigingsset toegestuurd. Dat is een envelop met daarop een adresetiket, een ansichtkaart met Russische Bijbelteksten en een Russische groetenlijst.

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden