Doneren en geven

Giften

Friedensstimme is voor haar werk voor 100% afhankelijk van de bijdragen van particulieren. Wij zijn dankbaar voor al deze bijdragen, klein of groot. Wij doen ons uiterste best uw bijdrage maximaal te besteden aan de verkondiging van het Woord van God in het werkgebied. Het is fijn als u ons werk financieel kunt ondersteunen. U kunt een algemene gift geven. Die besteden wij waar dat het meest nodig is. U kunt echter ook een bestedingsdoel opgeven. Ook is het mogelijk een schenking te doen.

Periodiek schenken

Giften die aan Friedensstimme worden overgemaakt zijn aftrekbaar van de inkomstenbelasting (fiscaalnummer 006088910). Voorwaarde daarbij is de drempel van één procent van uw belastbaar inkomen. Dit geldt echter niet als u een periodieke gift (voorheen lijfrenteschenking) geeft. Deze is volledig aftrekbaar. Het is met ingang van 2014 niet meer nodig om periodieke giften notarieel vast te leggen. Wel gelden er enkele voorwaarden: u geeft minimaal vijf jaar een gift van een vast bedrag én de schenking is vastgelegd in een overeenkomst.

Deze overeenkomst en de toelichting vindt u hieronder:
Formulier periodieke gift
Toelichting periodieke gift

De ingevulde formulieren kunt per post aan ons opsturen. Ons adres is:

Friedensstimme
Antwoordnummmer 10167
2800 VB Gouda

Uiteraard kunt u ons ook bellen voor meer informatie over deze en andere manieren van schenken.

 

Rekeninginformatie:

ING: NL26 INGB 0004 1323 34
Rabobank: NL23 RABO 0322 4325 88

Als u een gift geeft, kunt u zelf de keuze maken waarvoor uw geld gebruikt gaat worden. Wij onderscheiden de volgende zes doelen: 1. lectuur en drukwerk; 2. ondersteuning van evangelisten; 3. ondersteuning van evangelisatiewerk; 4. bouwprojecten; 5. kinderwerk; 6. humanitaire hulp. Meer over deze doelen kunt u lezen op de webpagina's onder het kopje 'projecten'. Wilt u meer en concretere informatie over één van onze bestedingsdoelen, dan kunt u daarover informatie bij ons opvragen. Ook voor een projectvoorstel voor een actie, kunt u met de medewerkers van ons kantoor contact opnemen.

  • Wij laten onze jaarrekening opstellen door With accountants. Bij ons kantoor is een jaarrekening opvraagbaar.

    Wij zijn door de belastingdienst erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI, zie onder).  Uw gift is aftrekbaar van de inkomensbelasting.

     

Direct doneren?

Als organisatie zijn wij afhankelijk van giften en donaties, deze
donaties zijn belastingaftrekbaar.

doneer direct

 

Schrijf u in voor
ons gratis magazine

Direct contact

Hier zitten wij

Postadres
Postbus 15
2800 AA Gouda
Bezoekadres
Kampenringweg 21
2803 PE Gouda
 
0182 538 544
info@friedensstimme.nl

Copyright: Friedensstimme 2021 alle rechten voorbehouden

Ontwerp en realisatie:PXL