Friedensstimmecontact

Informatie

Het eerste wat de evangelisten die wij ondersteunen nodig hebben is gebed. Gebed tot de Levende God die alle macht heeft, in de hemel en op de aarde. Hij kan en wil mensen opzoeken, redden en nieuw leven schenken. Op tal van plaatsen in de Bijbel kunnen we zien dat God 'gebeden wil zijn'. Omdat u/jij alleen kunt bidden voor iets waar je iets van weet, willen wij graag informatie geven. 

Verzending

Met dat doel wordt 'Friedensstimmecontact' 8x per jaar naar al de ontvangers verzonden. In Friedensstimmecontact laten we vooral de evangelisten aan het woord. Friedensstimme wil in dat opzicht vooral informatie 'doorgeven'. 

Kostenloos

Friedensstimmecontact is gratis. Mensen die geen geld hebben om te geven, maar wel tijd willen nemen om zich af te zonderen en tot God willen bidden sturen wij graag Friedensstimmecontact op. Bij het Friedensstimmecontact is een acceptgiro gevoegd. Dit is om het geven van een gift gemakkelijk te maken. Hoewel we afhankelijk zijn van giften wordt Friedensstimmecontact niet gebruikt om actief fondsen te werven. 

Opgeven

Wilt u ook Friedensstimmecontact ontvangen? Geef u op door middel van het invulformulier aan de rechterkant van deze pagina. 

Luisteren

U kunt artikelen uit Friedensstimmecontact ook beluisteren. In de auto, de trein of terwijl u aan het strijken bent. Hier treft u de laatste audiobestanden van Friedensstimmecontact. 

Contact met
Friedensstimme

Onderstaand onze adresgegevens. Wilt u langs komen om zaken te bespreken? U kunt dan bellen of het contactformulier invullen.

Friedensstimme
Kampenringweg 21
2803 PE Gouda
Postadres
Postbus 15
2800 AA Gouda
 

 

Schrijf u in voor
ons gratis magazine

Direct contact

Hier zitten wij

Postadres
Postbus 15
2800 AA Gouda
Bezoekadres
Kampenringweg 21
2803 PE Gouda
 
0182 538 544
info@friedensstimme.nl

Copyright: Friedensstimme 2021 alle rechten voorbehouden

Ontwerp en realisatie:PXL