Kerstgroetactie

“Uw pakketten brengen ons veel vreugde! Dit keer waren het vooral veel kalenders. Dank voor het kostbare zaad, het Woord van God! Want elke tekst op een kalender is een bijzondere prediking als wij daarvoor bidden. Wij geloven dat jullie dat ook doen! Veel dank ook voor de kaarten met hartelijke wensen en groeten! Het is zeer aangenaam als iemand persoonlijk schrijft of zelfs kinderen iets schrijven. Ik zie vele hartelijke troostwoorden voor de gemeente, voor ons gezin en voor mij persoonlijk!”
evangelist Ivan Smagin, Irgakly, gebied Stavropol, Rusland.

Graag willen wij zoveel mogelijk Bijbels, kalenders en kaarten versturen naar ons werkgebied. Deze zijn van grote waarde bij het evangelisatiewerk in de gehele voormalige Sovjet Unie. U kunt hierbij helpen! Als u onderstaande bestelbon invult, zorgen wij ervoor dat u de pakjes thuis krijgt om op te sturen naar deze landen.

Een Bijbelpakje bevatte voorheen 2 Russische Bijbels. Vanwege een grote aanvraag aan Bijbelpakjes zijn wij nu door de voorraad Bijbels heen.
In een Bijbelpakje bevinden zich 5 Russische Nieuwe Testamenten met de Psalmen. De portokosten zijn € 15,40 per pakje (11 postzegels Internationaal 1), voor Moldavië, Oekraïne, Wit-Rusland en de Baltische Staten € 12,60 (9 postzegels Internationaal 1). Het is niet mogelijk om het land uit te kiezen.

In het Evangelisatiepakje bevinden zich 8 Russische kalenders en 2 Johannesevangeliën. De portokosten zijn € 8,70 per pakje (6 postzegels Internationaal 1).

Een setje kerstkaarten bestaat uit drie kaarten met Bijbeltekst voor één adres. Kaarten worden gebruikt voor evangelisatie. De porto hiervan is € 1,45 per envelop.

Uw bestelling wordt na binnenkomst gereed gemaakt en opgestuurd of bezorgd. Dat duurt meestal een paar weken. Wanneer u een grote bestelling heeft geplaatst, vinden wij het fijn als u deze kunt ophalen in Gouda, ongeveer twee weken na het plaatsen van uw bestelling. Wilt u daarvoor even contact opnemen met ons? Wanneer u niet in de gelegenheid bent om uw bestelling bij ons af te halen, komen we deze natuurlijk graag bij u bezorgen. De Kerstgroetactie sluit woensdag 4 december. U helpt ons erg door tijdig uw bestelling op te geven. Hartelijk dank voor uw deelname!

Hier kunt u de handleiding en de Russische groetenlijst vinden.

Wanneer u niet in staat bent pakjes te verzenden, maar toch een bijdrage wilt leveren, dan is uw gift welkom op NL26INGB0004132334 o.v.v. Kerstgroetactie of via onze donatiepagina. Wij besteden dit geld aan de inhoud en verzendkosten van de Bijbel- en evangelisatiepakjes.

Bestelformulier

De kerstgroetactie sluit op 4 december

 

Direct doneren?

Als organisatie zijn wij afhankelijk van giften en donaties, deze
donaties zijn belastingaftrekbaar.

doneer direct

 

Direct contact

Hier zitten wij

Postadres
Postbus 15
2800 AA Gouda
Bezoekadres
Kampenringweg 21
2803 PE Gouda
 
0182 538 544
info@friedensstimme.nl

Copyright: Friedensstimme 2020 alle rechten voorbehouden

Ontwerp en realisatie:PXL