Kerstgroetactie

De kerstgroetactie is afgelopen. U kunt in het voorjaar weer meedoen met de paasgroetactie.

Let op: de laatste evangelisatiepakjes bevatten i.p.v. 8 kalenders en 2 Johannesevangeliën, 9 kalenders en één Johannesevangelie. Het aantal stuks blijft dus gewoon 10.

 

“Heel veel dank voor de pakketten en hartelijke wensen! We ontvingen er een hele hoop! De postbodes brachten ons vele waardevolle zendingen met kalenders, boeken en ansichtkaarten. Enkele pakketten hebben we in hun aanwezigheid opengemaakt en hun dat aangeboden wat God ons gegeven had”.

Evangelist Radzjan, Kazachstan

Van veel evangelisten horen wij dat de lectuur die zij ontvangen uit Nederland, met vreugde en zegen wordt verspreid. U kunt hierbij helpen! Wij stellen de brievenbuspakjes samen en sturen deze naar u toe, voorzien van het adres en een verzendhandleiding. Het enige wat u hoeft te doen is elk pakje frankeren met voldoende porto en het in de brievenbus te doen. 

Kunt u niet zelf verzenden, maar wilt u toch een bijdrage leveren? U kunt door de button rechts aan te klikken een gift overmaken. Deze gift wordt dan besteed aan de inhoud en de verzendkosten van de Bijbel- en evangelisatiepakjes. 

Hoe werkt het?

U vraagt bij ons kostenloos een pakket aan door het onderstaande formulier in te vullen. Daarop worden de pakketten naar u toegestuurd. 

  1. U schrijft uw afzender op de enveloppe. Een Russisch adresetiket is op de enveloppe aangebracht. 

  2. U gaat naar het postkantoor om deze te verzenden. Daar betaalt u de porto die nodig is. De portokosten van een kinderbijbelpakje zijn voor Rusland € 15,40 per pakje, voor Oekraïne, Moldavië en Wit-Rusland is de porto € 12,60. Het verzenden van een evangelisatiepakje kost € 8,40 en de porto van een setje kaarten is € 1,40.

  3. Hier kunt u de handleiding en de Russische groetenlijst vinden.

U HELPT ONS DOOR TIJDIG UW BESTELLING DOOR TE GEVEN!

Inhoud:

Kinderbijbelpakje: een Russische Bijbel en twee Russische kinderbijbels. Porto € 15,40.

Evangelisatiepakje: twee Johannesevangelieën en acht kalenders met Russische Bijbelteksten. Porto € 8,40.

In een setje kerstkaarten zitten drie verschillende kaarten die gebruikt worden voor evangelisatiedoeleinden. Porto € 1,40.

Invulformulier (opgeven kan tot 1 december, de kerstgroetactie sluit 6 december)

Let op: Als u een grote bestelling doet, voor een vereniging of een kerk, stem dan even telefonisch of per mail met ons af wanneer u de pakjes op wilt halen of wilt laten bezorgen.

 

Direct doneren?

Als organisatie zijn wij afhankelijk van giften en donaties, deze
donaties zijn belastingaftrekbaar.

doneer direct

 

Direct contact

Hier zitten wij

Postadres
Postbus 15
2800 AA Gouda
Bezoekadres
Kampenringweg 21
2803 PE Gouda
 
0182 538 544
info@friedensstimme.nl

Copyright: Friedensstimme 2019 alle rechten voorbehouden

Ontwerp en realisatie:PXL