Kerstgroetactie

Sinds jaar en dag biedt Friedensstimme met kerst de mogelijkheid aan christenen om lectuurpakketten naar Rusland e.o. te sturen. Het doel daarvan is enerzijds om Evangelisten te voorzien van Evangelisatiemateriaal. Een ander belangrijk doel is een persoonlijke bemoediging voor Evangelisten. Dit jaar gaat alles anders. Door de coronamaatregelen zijn wij niet in staat om onze vrijwilligers op ons kantoor te ontvangen om duizenden pakketten gereed te maken en deze eerst naar u te verzenden. Daarom is er dit jaar een alternatieve kerstgroetactie. 

Er zijn drie lijnen waarlangs u het evangelisatiewerk kunt ondersteunen:

1             U kunt evangelisatielectuur door ons op laten sturen door een bedrag over te maken naar NL26INGB0004132334, o.v.v. KGA2020 verzending. Wilt u daar een eigen kaart bijvoegen, dan kunt u die in een envelop aan ons opsturen. Wij zorgen dan voor de verzending hiervan.

2             U stuurt zelf een kaart of pakket naar van een evangelist(engezin). Bij de novembermailing ontvangt u dit jaar automatisch een Russisch adres. Wilt u zelf een pakket verzenden ter bemoediging? Op deze pagina kunt u daarover meer informatie vinden.

3             Tot slot kunt u ook een financiële bijdrage leveren zonder iets te verzenden. Uw gift is welkom op NL26INGB0004132334, o.v.v. Ondersteuning KGA 2020. Wij besteden uw gift voor de inhoud van de evangelisatielectuur.

Direct doneren?

Als organisatie zijn wij afhankelijk van giften en donaties, deze
donaties zijn belastingaftrekbaar.

doneer direct

 

Direct contact

Hier zitten wij

Postadres
Postbus 15
2800 AA Gouda
Bezoekadres
Kampenringweg 21
2803 PE Gouda
 
0182 538 544
info@friedensstimme.nl

Copyright: Friedensstimme 2021 alle rechten voorbehouden

Ontwerp en realisatie:PXL