Zelf iets opsturen

Wilt u graag zelf iets opsturen. Als u Friedensstimmecontact leest, heeft u in november bij de mailing een flyer met een Russisch adres etiket ontvangen. Dit adres kunt u gebruiken om zelf iets op te sturen naar Rusland. Er zijn drie mogelijkheden:

Kaart of brief opsturen

Met een kaart of een brief kunt u Evangelisten enorm bemoedigen. Velen zij erg blij als ze een kaart van u krijgen. U koopt of maakt zelf een kaart of brief. Hier kunt u eenvoudige Russische voorbeeldzinnen vinden. Daarnaast kunt u ook een eenvoudige brief schrijven met Google Translate*. Als u de kaart of brief heeft geschreven is het belangrijk dat u deze in een envelop stopt en voorziet van uw afzender. Op de envelop plakt u het adresetiket en een postzegel internationaal. De envelop kunt u in elke brievenbus deponeren. 

Klein pakket opsturen

U stelt een klein pakket samen van maximaal 350 gram. In dit pakket kunt u bijvoorbeeld mooie kaarten, een kalender, potloden, stiften of pennen van goede kwaliteit stoppen. Op het pakket plakt u aan de buitenkant het adresetiket en daarna brengt u hem naar het postkantoor. U kunt dit pakket voor € 11,- verzenden. Als u het pakket wilt volgen met een Track & Trace code kost dit € 29,30. Als u een pakket met Track & Trace wilt verzenden kunt u voor hetzelfde geld ook een 2 groot pakket opsturen. Hier treft u meer informatie over het verzendtarief aan. 

Groot pakket opsturen

U stelt een groot pakket samen van maximaal 2 kilogram (inclusief verpakking). In dit pakket kunt u bijvoorbeeld iets lekkers (speculaas, een chocoladeletter, snoepjes, vacuüm verpakte fabriekskaas of iets dergelijks stoppen. Op het pakket plakt u aan de buitenkant het adresetiket en daarna brengt u hem naar het postkantoor. U kunt dit pakket voor € 23,- verzenden. Als u het pakket wilt volgen met een Track & Trace code, kost dit € 29,30. Hier treft u meer informatie over het verzendtarief aan. 

Direct contact

Hier zitten wij

Postadres
Postbus 15
2800 AA Gouda
Bezoekadres
Kampenringweg 21
2803 PE Gouda
 
0182 538 544
info@friedensstimme.nl

Copyright: Friedensstimme 2020 alle rechten voorbehouden

Ontwerp en realisatie:PXL