Paasgroetactie

Doe mee met de paasgroetactie 2019

U kunt bestellen tot 29 maart!

Beste vrienden, wij danken jullie hartelijk voor de pakketten geestelijke lectuur en Bijbels. Stel je eens voor, wij treffen in de dorpen mensen aan die de Bijbel nog nooit gelezen hebben! Ze nemen de kostbare geschriften van God met grote vreugde aan. Als de evangelisatiereizen weer beginnen straks, kunnen wij veel lectuur schenken. Jullie ansichtkaarten zijn mooi en goed beschreven!  Veel dank voor dit geschenk! Veel dank aan allen die deze dienst ondersteunen en uitvoeren! Andrej Jelisejev, Kansk, Siberie

Veel Russische christenen zijn bewogen met het zielenheil van hun naasten. Ze trekken er op uit om hen te bereiken met de Boodschap van redding en heil. U kunt aan deze christenen lectuur sturen, dit is een goede mogelijkheid om concreet mee te werken aan het evangelisatiewerk in Rusland. U kunt persoonlijk meedoen, maar ook als gemeente of school. Het enige wat u hoeft te doen is elk pakje of envelop frankeren met voldoende postzegels en in de brievenbus te doen.  

Kunt u niet zelf verzenden, maar wilt u toch een bijdrage leveren? Uw gift is welkom op NL26INGB0004132334 o.v.v. Paasgroetactie 2019. Wij besteden uw gift voor de inhoud en de verzendkosten van de pakjes.

Een handleiding voor het verzenden van de pakjes, samen met een Russische groetenlijst kunt u hier vinden.

 

Schrijf u in voor
ons gratis magazine

Direct doneren?

Als organisatie zijn wij afhankelijk van giften en donaties, deze
donaties zijn belastingaftrekbaar.

doneer direct

 

Direct contact

Hier zitten wij

Postadres
Postbus 15
2800 AA Gouda
Bezoekadres
Kampenringweg 21
2803 PE Gouda
 
0182 538 544
info@friedensstimme.nl

Copyright: Friedensstimme 2019 alle rechten voorbehouden

Ontwerp en realisatie:PXL