Uitgaven

Onderaan de pagina kunt u het bestelformulier invullen!

Glossy: Lydia

Gratis

U zult het vast al gemerkt hebben: Friedensstimme bestaat veertig jaar. Dat is geen reden om ons op de borst te kloppen en trots om ons heen te kijken. We zijn dankbaar dat de Heere dit jubileum
geeft.
Er zijn in de geschiedenis hoogte- en dieptepunten geweest. Terugkijkend zeggen we daarom: ‘Eben-Haezer’. Tot hiertoe heeft de HEERE ons geholpen. Tegelijkertijd zijn we ook u dankbaar. Voor uw betrokkenheid, uw gebeden, uw bezoeken van de ontmoetingsdagen en voor het geld dat u ons toevertrouwde. Als blijk van dank en waardering zenden we u deze Glossy graag gratis toe.
De inhoud is net even anders dan u van ons gewend bent. We laten zien wie er bij Friedensstimme werken. Mensen die iets meer op de achtergrond stonden of staan, schuiven we in deze Glossy een beetje naar voren. Ook zij kunnen verhalen delen die laten zien hoe de Heere het werk van Friedensstimme heeft willen gebruiken.

 

Boekje: Ljoeba, zendelinge onder de Nentsen (leverbaar vanaf 20 november)

Gratis

Dit boekje bevat het getuigenis van de jonge zuster Ljoeba Kordonets (1986-2018). Zij gaf haar dienende liefde aan de Nentsen, een nomandenvolk in het hoge noorden van Rusland. Het is een indrukwekkend getuigenis van eenvoudig wandelen met God, dat mocht zijn tot eer van de Zaligmaker en tot eeuwige redding voor de heidenen aan het uiterste der aarde. 

 

Boekje: Nieuw leven op de toendra

5 Euro, exclusief portokosten

Veertig jaar lang ondersteunt Friedensstimme het evangelisatiewerk in de voormalige Sovjet-Unie. Er zijn vele gebieden waar geen of nauwelijks vrucht gevonden wordt. In dit boek maken we kennis met Nentsen, een bevolkingsgroep in het noorwesten van Rusland. Door Gods genade ontstond daar twintig jaar geleden een honger naar Gods Woord. Velen kwamen tot gelof in de Heere Jezus.

Boek: 'Leven in het licht van de eeuwigheid' door N.J. Bojko

5 Euro, exclusief portokosten

Een autobiografisch verhaal over het leven van Nikolai Jerofejevitsj Bojko. Een getuigenis van het werk van God in het leven van een mens. In een Duits concentratiekamp komt Nikolai op wonderlijke wijze tot bekering. Eenmaal terug in Rusland krijgt hij vanwege zijn geloof 40 jaar strafkamp en verbanning opgelegd. In dat alles mag Nikolai de goedheid van de Heere ervaren. 
De verwondering over Gods goedheid en ontferming over een zondaar loopt als een rode draad door dit boek.

 

Boek: 'Het geluk van het verloren leven' door N.P. Chrapov

15 Euro, exclusief portokosten

Het geluk van het verloren leven is een realistische beschrijving van de hevige geloofsvervolging in Rusland, voor de val van de Sovjet-Unie. Het is een autobiografie van Nikolai Petrovitsj Chrapov. Hij verteld over zijn opvoeding, bekering en zware vervolgingen, de vertwijfeling die hij mee maakte maar ook de bijzondere zegen die God hem schonk. Chrapov heeft 28 jaar van zijn leven gevangen gezeten en getuigt hoe hij in deze verloren jaren van zijn leven zijn diepste geluk in God mocht vinden.
Het gaat om een hernieuwde uitgave waaraan ook foto's zijn toegevoegd.

 

 

Direct contact

Hier zitten wij

Postadres
Postbus 15
2800 AA Gouda
Bezoekadres
Kampenringweg 21
2803 PE Gouda
 
0182 538 544
info@friedensstimme.nl

Copyright: Friedensstimme 2019 alle rechten voorbehouden

Ontwerp en realisatie:PXL