Uitgaven

Nieuw!

Boekje: 'Geen prijs te hoog'

€ 5,00  exclusief portokosten

Michail Chorev groeide op in Rusland in de tijd van de Tweede Wereldoorlog. Na de arrestatie en dood van zijn vader leidt het gezin een zwervend bestaan, gekenmerkt door honger en gevaar. Maar ook gekenmerkt door een rotsvast geloof in God en onderlinge liefde. Dit is het inspirerende verhaal vanhoe de jonge Misha opgroeit tot een man Gods die bereid was om elk lijden voor zijn Heere te ondergaan. Voor wie GEEN PRIJS TE HOOG was, omdat zijn Heiland Zelf de hoogste prijs voor hem betaalde. 

Bekijk ook de video over het leven van Michail Chorev

 

Boekje: Nieuw leven op de toendra

€ 5,00  exclusief portokosten

 

Veertig jaar lang ondersteunt Friedensstimme het evangelisatiewerk in de voormalige Sovjet-Unie. Er zijn vele gebieden waar geen of nauwelijks vrucht gevonden wordt. In dit boek maken we kennis met Nentsen, een bevolkingsgroep in het noorwesten van Rusland. Door Gods genade ontstond daar twintig jaar geleden een honger naar Gods Woord. Velen kwamen tot gelof in de Heere Jezus.

Boek: 'Leven in het licht van de eeuwigheid' door N.J. Bojko

€ 5,00  exclusief portokosten

 

Een autobiografisch verhaal over het leven van Nikolai Jerofejevitsj Bojko. Een getuigenis van het werk van God in het leven van een mens. In een Duits concentratiekamp komt Nikolai op wonderlijke wijze tot bekering. Eenmaal terug in Rusland krijgt hij vanwege zijn geloof 40 jaar strafkamp en verbanning opgelegd. In dat alles mag Nikolai de goedheid van de Heere ervaren. 

De verwondering over Gods goedheid en ontferming over een zondaar loopt als een rode draad door dit boek.

 

Boek: 'Het geluk van het verloren leven' door N.P. Chrapov (Uitverkocht!)

15 Euro, exclusief portokosten

Het geluk van het verloren leven is een realistische beschrijving van de hevige geloofsvervolging in Rusland, voor de val van de Sovjet-Unie. Het is een autobiografie van Nikolai Petrovitsj Chrapov. Hij verteld over zijn opvoeding, bekering en zware vervolgingen, de vertwijfeling die hij mee maakte maar ook de bijzondere zegen die God hem schonk. Chrapov heeft 28 jaar van zijn leven gevangen gezeten en getuigt hoe hij in deze verloren jaren van zijn leven zijn diepste geluk in God mocht vinden.
Het gaat om een hernieuwde uitgave waaraan ook foto's zijn toegevoegd.

Op dit moment is het boek uitverkocht en hebben we het niet meer op voorraad. Het boek wordt echter herschreven, waardoor de leesbaarheid beter zou moeten worden. 
Als het boek gereed is, zullen wij daar over informeren op onze website en in ons contactblad D.V. 

 

Boekje: Ljoeba, zendelinge onder de Nentsen

Gratis

Dit boekje bevat het getuigenis van de jonge zuster Ljoeba Kordonets (1986 - 2018). Zij gaf haar dienende liefde aan de Nentsen, een nomadenvolk in het hoge noorden van Rusland. Het is een indrukwekkend getuigenis van eenvoudig wandelen met God, dat mocht zijjn tot eer van de Zaligmaker en tot eeuwige redding voor de heidenen aan het uiterste der aarde. 
U kunt dit boek ook als luisterboek downloaden door hier te klikken. 

Direct contact

Hier zitten wij

Postadres
Postbus 15
2800 AA Gouda
Bezoekadres
Kampenringweg 21
2803 PE Gouda
 
0182 538 544
info@friedensstimme.nl

Copyright: Friedensstimme 2021 alle rechten voorbehouden

Ontwerp en realisatie:PXL