Voorlichting

Bekendheid

In Rusland en de andere landen waar we werken, leven miljoenen mensen die nog nooit van God gehoord hebben. Friedensstimme steunt christenen in hun evangelisatiewerk. Er is grote nood! Tegelijkertijd werkt de Heere in deze landen. Hij trekt mensen tot zich. Daar krijgen we soms ontroerende getuigenissen van te horen. Deze twee dingen delen we heel graag met u/jou? Of het in een huiskamer is of voor een zaal met 10.000 mensen. We willen heel graag dat verhaal vertellen. Ook bij u in de kerk! Ook bij jou op de JV, in je klas, of waar dan ook. Wij vinden het namelijk heel erg belangrijk om de verhalen over de wonderen die de Heere doet in het werkgebied door te geven. Ook doen we ons best om de noden bekend te maken zodat u/jij ervoor kunt bidden. 

Voorlichter

We hebben een eigen voorlichter. Hij komt graag bij u/jou op school, in de kerk, op de vereniging op bezoek om te vertellen over het werk van de evangelisten. Dat kan op allerlei manieren. Wij passen ons graag aan uw/jullie mogelijkheden aan. Zoekt u nog een invulling voor de jaarvergadering, een project op school, afsluiting van het Catecheseseizoen. Als u/jij ons uitnodigt komen wij graag op bezoek om over ons werk te vertellen. 

Voorlichtingsbezoek aan vrouwenvereniging

Op bezoek

Het kan natuurlijk ook andersom. U/Jullie zijn van harte welkom op ons kantoor. We kunnen groepen van maximaal 50 personen ontvangen. Bij een bezoek geven we een rondleiding door ons kantoor en een presentatie over ons werk. We kunnen daarnaast starten of afsluiten met een eenvoudige Russische maaltijd. 

  Bezoek verening aan kantoor Friedensstimme met maaltijd

Kosten

In principe is het bezoek van onze voorlichter kostenloos. Wel vragen we een vrijwillige bijdrage in de reiskosten die wij moeten maken om bij u te komen. Als de kosten een probleem zijn, hoeft dat voor ons geen verhindering te zijn om toch op bezoek te komen. 

Bij een bezoek aan ons kantoor vragen we (als er gebruik gemaakt wordt van een maaltijd) een bijdrage van € 10,- per persoon. 

Heeft u interesse of wilt u een afspraak maken? Vul dan het formulier in of bel ons direct. 

Invulformulier

 

Contact met
Friedensstimme

Onderstaand onze adresgegevens. Wilt u langs komen om zaken te bespreken? U kunt dan bellen of het contactformulier invullen.

Friedensstimme
Kampenringweg 21
2803 PE Gouda
Postadres
Postbus 15
2800 AA Gouda
 

 

Direct doneren?

Als organisatie zijn wij afhankelijk van giften en donaties, deze
donaties zijn belastingaftrekbaar.

doneer direct

 

Direct contact

Hier zitten wij

Postadres
Postbus 15
2800 AA Gouda
Bezoekadres
Kampenringweg 21
2803 PE Gouda
 
0182 538 544
info@friedensstimme.nl

Copyright: Friedensstimme 2021 alle rechten voorbehouden

Ontwerp en realisatie:PXL