Handleiding Paasgroetactie 2019

Vanaf 2017 zijn we begonnen met een nieuwe wijze van verzending. De Bijbelpakjes worden verpakt in een kartonnen doosje dat door de brievenbus past. Naast een Russische Bijbel worden er extra materialen mee ingepakt, zodat de gestegen portokosten zo effectief mogelijk worden benut. Let op dat niet alle postagentschappen even goed op de hoogte zijn van de verzendwijze en –kosten.

Wat kunt u verzenden?

Kinderbijbelpakje

Inhoud: 1 Russische Bijbel en 2 naar het Russisch vertaalde kinderbijbels (over het leven van de Heere Jezus, Laura Zwoferink
Portokosten: Voor Rusland en Kazachstan € 15,40, voor Moldavië, Oekraïne en Wit-Rusland € 12,60.
Gewicht: ongeveer 1.500 gram
Kaart ter bemoediging kan bijgevoegd worden, let wel op dat de verpakking plat blijft en weer goed gesloten wordt. Verpakt in een bruin kartonnen brievenbuspakje.

Evangelisatiepakje

Inhoud: 2 evangelisatieboekjes en 1 Johannes-evangelie.
Portokosten:  € 8,70 
Gewicht: ongeveer 330 gram

Let op: dit pakje mag maximaal 350 gram wegen, daar moet rekening mee gehouden worden met het evntueel toevoegen van een kaart. Verpakt in witte luchtkussenenvelop.

Setje kaarten

Inhoud: drie kaarten met daarop een Bijbeltekst. Twee van de kaarten zijn bedoeld voor de geadresseerde, die de kaarten gebruikt voor evangelisatie. U kunt ervoor kiezen om op de derde kaart een persoonlijke groet te plaatsen.
Inhoud: drie kaarten met een paasgroet
Portokosten: € 1,45  

Hoe kunt u verzenden?

Schrijf links bovenin in kleine letters uw adres. Op het pakje is een groene douaneverklaring (CN22) geplakt.

Aantal: KBP 3 livres, EVP 3 livres.

Gewicht: KBP 1.500 gram, EVP 330 gram.

Bij waarde en gewicht vult u niets in. Wel bij Datum en Handtekening.

Voor het brievenbuspakje geldt het posttarief, niet het pakkettarief.

De kaarten stuurt u in een gesloten envelop naar het voorbedrukte adres. Schrijf op de achterzijde van de envelop uw naam en adres. Eventueel kunt u op één kaart een groet zetten in het Russisch. De blanco kaarten worden uitgedeeld bij evangelisatieactiviteiten.

Tot slot

We stellen ons materiaal kosteloos ter beschikking. Wilt u een bijdrage in de kosten leveren, dan kunt u een gift overmaken op NL26 INGB 0004 1323 34 o.v.v. Lectuur.  De kostprijs van een KBP is € 20,-, een EVP € 5,- en een setje kaarten € 2,-.

Hier vindt u enkele Russische groeten. Wilt u een Bijbeltekst schrijven? Die kunt u hier vinden. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons per mail (lectuuractie@friedensstimme.nl) of telefonisch (0182-538544).

 

 

 

 

Direct doneren?

Als organisatie zijn wij afhankelijk van giften en donaties, deze
donaties zijn belastingaftrekbaar.

doneer direct

 

Direct contact

Hier zitten wij

Postadres
Postbus 15
2800 AA Gouda
Bezoekadres
Kampenringweg 21
2803 PE Gouda
 
0182 538 544
info@friedensstimme.nl

Copyright: Friedensstimme 2019 alle rechten voorbehouden

Ontwerp en realisatie:PXL