Actueel

3 september 2021

Huis Evangelist Tarasov afgebrand

Tijdens zijn afwezigheid is het huis van broeder Tarasov afgebrand. Broeder Tarasov heeft in het achterliggende jaar al veel beproevingen meegemaakt. Begin 2021 kreeg hij een Coronabesmetting en als gevolg daarvan een hartaanval. Het herstel ging langzaam in verband met zijn suikerziekte.

Evangelist Andrej Tarasov is een ijverig Evangelist in Prokopjevsk. Het echtpaar Tarasov is doof en de bediening van Andrej is onder de doven. Toen het echtpaar een samenkomst bijwoonde kregen ze bericht dat hun huis in de brand stond. Bij aankomst bleek dat brandweerlieden de brand reeds hadden geblust. Zij adviseerden het huis niet binnen te gaan en ook niets aan te raken omdat er eerst onderzoek naar de oorzaak van de brand gedaan moest worden.

Er bestaat het vermoeden dat de brand is veroorzaakt door kortsluiting of piekspanning. Een transformator in de buurt was regelmatig defect en veroorzaakte dan te hoge elektrische spanning.

Friedensstimme vraagt om gebed voor

  • Het gezin Tarasov dat nu geen eigen woning heeft om te wonen.
  • Een eerlijk en zuiver onderzoek naar de oorzaak zodat er geen valse beschuldiging richting de Tarasovs geuit zullen worden.
VORIGE BERICHT
VOLGENDE BERICHT

Vjajeslav Koldjajev in hoger beroep veroordeeld tot 2 jaar gevangenisstraf

Tijdens de beroepszaak van Vjajeslav (Slava) Koldjajev ...

Broederschap bestaat 60 jaar

De gemeentebond van Evangelie Christen Baptisten, door ons ...