In gesprek

 

 

Omgaan met de Coronacrisis

In het laatste Friedensstimmecontact hebben we geschreven hoe onze Russische broeders en zusters als gemeenten omgaan met de coronacrisis. Daarover veschillen in Nederland ook de meningen. Wij willen u graag de gelegenheid geven om daarover met ons in gesprek te gaan. Het idee is niet om met elkaar in discussie te gaan, maar om geïnformeerd te worden over de omgang van de Russische gemeenten met door de overheid opgelegde maatregelen. 

Leren van de wereldkerk

Het is goed om te leren van andere christenen in de wereld. Niet alleen van Russische Baptisten, ook van presbyterianen uit Nigeria, huisgemeenten in China of de reformatorische kerk van Samoa. Omdat wij slechts contact hebben met de eerste groep, de gemeentebond van Evangelie Christen Baptisten willen we met u nadenken en in gesprek gaan over hun positie.

Friedensstimme geeft hierin geen eigen positie weer, maar wil doorgeven hoe deze gemeenten momenteel 'gemeente zijn'. 

Data:

D.V. woensdag 24 februari
D.V. donderdag 4 maart

Zoom

Deze gesprekken vinden plaats via het digitale platform Zoom. U hoeft niet perse dit programma te installeren op uw computer, maar kunt ook meedoen via uw webbrowser. 

Programma van de digitale bijeenkomst:

19.30 Korte meditatieve opening
19.45 Introductie en samenvatting van artikelen Friedensstimmecontact
19.50 Reactie op vooraf gestelde vragen
20.10 Mogelijkheid tot interactie en vragen stellen. 
20.30 Afsluiting

Opgave

Als u zich door middel van het onderstaande formulier aanmeldt, krijgt u van ons de link toegestuurd. Via dit formulier kunt u voorafgaand aan de bijeenkomst ook vragen stellen waar wij op zullen reageren. 

 

 

 

Direct contact

Hier zitten wij

Postadres
Postbus 15
2800 AA Gouda
Bezoekadres
Kampenringweg 21
2803 PE Gouda
 
0182 538 544
info@friedensstimme.nl

Copyright: Friedensstimme 2021 alle rechten voorbehouden

Ontwerp en realisatie:PXL