Nieuw leven op de toendra

Hieronder vindt u de film zoals deze is aangekondigd in het boek ‘Nieuw leven op de toendra’. Mocht u naar aanleiding van deze uitgave of film onze voorlichter uit willen nodigen voor uw gemeente, vrouwenvereniging, school of voor welke bijeenkomst dan ook, neemt u dan contact op met ons.

Graag vragen wij u aan de zeer jonge gemeente van God op de toendra te denken. Zij staat bloot aan vele verleidingen. Zeker omdat er in een groot deel van het jaar geen samenkomsten gehouden kunnen worden, dreigen mensen van God en Zijn gemeente af te dwalen. Ook voor evangelisten is het fysiek zwaar om mensen te bereiken. Daarnaast vragen wij uw gebed voor meer arbeiders. De oogst op de toendra is groot, de arbeiders zijn te weinig.

Wilt u een bijdrage leveren aan de verspreiding van het Evangelie in Rusland, dan verwijzen wij u naar de donatiepagina.

Wilt u het gratis boekje ‘Ljoeba, zendelinge onder de Nentsen’ aanvragen of heeft u vragen over boek of film, mail of bel gerust!

Contact met
Friedensstimme

Onderstaand onze adresgegevens. Wilt u langs komen om zaken te bespreken? U kunt dan bellen of het contactformulier invullen.

Friedensstimme
Kampenringweg 21
2803 PE Gouda
Postadres
Postbus 15
2800 AA Gouda
 

 

Direct contact

Hier zitten wij

Postadres
Postbus 15
2800 AA Gouda
Bezoekadres
Kampenringweg 21
2803 PE Gouda
 
0182 538 544
info@friedensstimme.nl

Copyright: Friedensstimme 2020 alle rechten voorbehouden

Ontwerp en realisatie:PXL