Locatie jongerendag

Waar wordt de jongerendag georganiseerd?

Bethelkerk Bodegraven

inmiddels organiseren we voor de 7e keer de jongerendag. De eerste jongerendag was in ons eigen kantoor. Daarna hebben we vijf keer van de Bodegraafse Ichtuskerk gebruik gemaakt. Nu hebben we de dag gepland in de Bethelkerk, het kerkgebouw van de Gereformeerde Gemeente bodegraven. We hebben gekozen voor deze kerk omdat Bodegraven centraal in het land ligt. Deze kerk op loopafstand van het NS station is en er een groot plein is waar we een partytent en frietcar kunnen plaatsen. Er zijn zalen waar we jullie kunnen ontvangen met koffie. Precies een gebouw voor de Friedensstimme jongerendag. 

met de trein

Bodegraven is goed bereikbaar met de trein. Vanaf het NS station (perron 2) is het vijf minuten lopen. Op het kaartje hieronder kun je de gemakkelijkste looproute vinden. 

Met de auto

Vanuit diverse richtingen is Bodegraven met de auto ook goed bereikbaar. Daarnaast is het kerkgebouw vlakbij de afrit van de snelweg A12 en de N11. Parkeerruimte is echter beperkt. Op de kaart hieronder staat aangegeven waar je kunt parkeren. Daarnaast kun je in de parkeervakken in de omgeving van de kerk ook parkeren. In de kaart zijn de parkeerplaatsen met oranje punten aangegeven. 

 

 

 

Direct contact

Hier zitten wij

Postadres
Postbus 15
2800 AA Gouda
Bezoekadres
Kampenringweg 21
2803 PE Gouda
 
0182 538 544
info@friedensstimme.nl

Copyright: Friedensstimme 2019 alle rechten voorbehouden

Ontwerp en realisatie:PXL