Doe mee

Kerk en gezin

Friedensstimme wil graag het werk van de Evangelisten heel dicht bij u en jou brengen. Omdat we geloven dat de verhalen uit ons werkgebied u raken. Het feit dat er in Rusland miljoenen mensen zijn die God niet kennen en dat de Heere Jezus zelf de opdracht geeft om tot aan het einde van de aarde Zijn Evangelie te brengen, geeft ons vrijmoedigheid om te vragen om uw betrokkenheid.

Uw betrokkenheid

Schrijven, bidden, geven

U kunt bij ons betrokken zijn door de verhalen van onze Evangelisten tot u te nemen. Door ons blad te lezen of te beluisteren, door onze films te bekijken en onze bijeenkomsten te bezoeken.
Concreet kunt u helpen door te schrijven met onze Evangelisten. Een bemoediging doet hen goed. Het meest kostbaar is uw tijd. Veel Evangelisten vragen ons om gebed. Wij geven die vraag door. Dit doen we omdat we weten dat wat bij mensen onmogelijk is, mogelijk is bij God: Mensen nieuw leven geven. Bekijk onze gebedskalender.

 

Verder kunt u door middel van een financiële gift ook uiting geven aan uw betrokkenheid. Daar zijn we dankbaar voor. Op die manier helpt u het Evangelisatiewerk mogelijk te maken.

Klik hier om te doneren.

kerken

We doen ook graag een beroep op kerken. We brengen graag een bezoek aan gemeenten en verenigingen om een indrukwekkende presentatie te geven. Eventueel nemen we een van onze Evangelisten zelf mee. Gemeenten kunnen ook een verzendactie doen. Een Bijbel naar Rusland opsturen draagt bij aan de verspreiding van Gods Woord en helpt onze Evangelisten concreet.

 

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor ons gratis magazine, Friedensstimme Contact

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden