Kinderkampen

In Rusland worden elk jaar rond de zomer duizenden kinderkampen georganiseerd. Padvinderijgroepen, politieke partijen, kerken en tal van anderen organiseren kampen voor de kinderen. De Baptisten doen dat ook.

Bijbels onderwijs

Op de kampen van de Baptisten wordt de kinderen verteld wat er in de Bijbel staat. De kinderen doen ook allerlei spelletjes met een geestelijke les erin. Verder is er ook goed eten voor deze kinderen. Voor christelijke kinderen is het heerlijk om op vakantie te zijn met kinderen die hen begrijpen. Daarnaast zijn er veel Russische volwassenen die ervan kunnen getuigen dat ze op een kinderkamp voor het eerst door de Heere zijn aangeraakt. De kinderen wordt vooral opgeroepen om de Heere te zoeken.

 

Evangelisatie

Er komen ook niet-christelijke kinderen naar de kampen toe. Zij krijgen daar een kennismaking met het evangelie. Ook leren ze liedjes en maken ze werkjes, die te maken hebben met de inhoud van de Bijbel. Veelal krijgen ze aan het eind van het kamp een kinderbijbel mee naar huis.

ONDERSTEUNING

Friedensstimme ondersteunt deze kampen en maakt ze mogelijk. Uw bijdrage voor kinderkampen is meer dan welkom. Uw gebed nog meer dan uw gave. Elk jaar vragen de leidinggevenden ons weer: ‘Bid voor ons, opdat de kinderen God lief zullen krijgen’.

PROJECT

Bent u op zoek naar een mooi doel voor een specifieke gift namens uzelf, een school of vereniging? Vanaf €2500,- is het mogelijk een kinderkamp ergens in Rusland of een ander land te financieren. Heeft u interesse? Wij sturen u graag meer informatie, beeldmateriaal en een eventueel projectvoorstel toe. Vult u het contactformulier in zodat wij contact met u op kunnen nemen.

Kinderkamp financieren

Ja, ik wil meer informatie. Neem contact met mij op.

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden