Gebedsuur

Het gebedsuur dat D.V. 30 juli zal plaatsvinden kunt u niet fysiek bijwonen. We maken gebruik van een livestream via Youtube. 
Wilt u het gebedsuur bijwonen door middel van deze livestream, mailt u dan naar: info@friedensstimme.nl. U ontvangt een kwartier voor aanvang van het gebedsuur per mail een link naar de uitzending. 

Bij het afscheid nemen van evangelisten in ons werkgebied klinkt steevast de vraag: 'bid voor ons'. Zij ervaren dat het de Heere is die het werk moet zegenen. Hij is het die mensenharten opent en mensen toevoegt tot de kring van hen die zalig worden. Hij is het ook die kracht geeft als het zwaar is. Daarom beleggen we structureel een gebedsuur voor het werkgebied en het werk van Friedensstimme.

In dit uur willen we de noden en zorgen die er leven in het werkgebied voor het aangezicht van de Heere neerleggen. Zoals de gemeente van Jeruzalem dat deed toen Petrus gevangen zat. Omdat we ons verbonden weten met onze broeders en zusters en omdat de Heere zich ontfermt op het gebed. Het volgende gebedsuur zal gehouden worden op D.V. donderdag 30 juli 2020.

Locatie: Kantoor Friedensstimme, Kampenringweg 21, Gouda

Tijd: 19.30 tot ongeveer 20.30

In 2020 hopen we op de volgende data een gebedsuur te houden:

  • Donderdag 30 juli
  • Donderdag 27 augustus
  • Donderdag 24 september
  • Donderdag 29 oktober
  • Donderdag 26 november

Direct contact

Hier zitten wij

Postadres
Postbus 15
2800 AA Gouda
Bezoekadres
Kampenringweg 21
2803 PE Gouda
 
0182 538 544
info@friedensstimme.nl

Copyright: Friedensstimme 2020 alle rechten voorbehouden

Ontwerp en realisatie:PXL