Oezbeekse politie neemt lectuur in beslag

Arthur Alpajev

 

Navoi – in de Oezbeekse stad Navoi heeft de familie Alpajev bezoek gehad van de politie. Alle geestelijke lectuur, christelijke CD’s en een laptop zijn in beslag genomen.

Tijdens de paasdagen zijn veel mensen uitgenodigd voor de samenkomsten van de gemeente in Navoi. Deze gemeente komt samen in het huis van de familie Alpajev. Waarschijnlijk is de politie hiervan op de hoogte gebracht. Dinsdagavond heeft de politie een inval gedaan en alle aanwezige geestelijke lectuur, CD’s en een laptop zijn in beslag genomen. Tegen de huiseigenaar, Arthur Alpajev is een proces verbaal opgemaakt. Binnenkort zal hij voor de rechter moeten verschijnen.

Wij spraken met een getuige van de inval: ‘We hebben bijzondere paasdiensten gehad. Er waren veel gasten en bezoekers en daarvoor zijn we dankbaar. Aan hen hebben we het paasevangelie mogen verkondigen. Onze overheid is daar niet blij mee. Daarom zijn we niet verbaasd over het bezoek van de politie. Wij zien mensen verloren gaan. De Heere roept ons op om aan zondaren de gekruisigde en opgestane Christus prediken. Ook als dit moeilijkheden oproept.’

Bid u voor de familie Alpajev en de gemeente in Navoi. Via onze website houden we u op de hoogte van hun situatie.

Direct contact

Hier zitten wij

Postadres
Postbus 15
2800 AA Gouda
Bezoekadres
Kampenringweg 21
2803 PE Gouda
 
0182 538 544
info@friedensstimme.nl

Copyright: Friedensstimme 2021 alle rechten voorbehouden

Ontwerp en realisatie:PXL