Wie zijn wij?

Het werk van Friedensstimme in Nederland wordt gedaan door een hecht team dat werkt vanuit een kantoor in Gouda. Dit team bestaat uit twee soorten mensen: betaalde krachten en vrijwilligers.

Beroepskrachten

Het team als geheel bestaat uit een directeur, hij geeft leiding aan drie stafleden: een project coördinator, een voorlichter en een Bureau coördinator. Het team van beroepskrachten bestaat verder uit een secretaresse en twee administratief medewerksters. Tenslotte is er nog een ICT’er die zorgt dat de computers het allemaal goed doen. In totaal is er sprake van 6 fte aan beroepskrachten.

Vrijwilligers

Ons werk zou niet uitgevoerd kunnen worden zonder de inzet van ons vrijwilligerscorps. Meer dan 50 vrijwilligers zetten zich min of meer regelmatig in voor ons werk. Sommigen doen administratief werk, anderen werken in het magazijn of houden het kantoor netjes en schoon. Ook is er een groep vrijwilligers op afstand die voor ons vertaalwerk doet. Maar voor hen allemaal geldt dat ze onmisbaar zijn voor ons werk.

 

Contact met
Friedensstimme

Onderstaand onze adresgegevens. Wilt u langs komen om zaken te bespreken? U kunt dan bellen of het contactformulier invullen.

Friedensstimme
Kampenringweg 21
2803 PE Gouda
Postadres
Postbus 15
2800 AA Gouda
 

 

Direct contact

Hier zitten wij

Postadres
Postbus 15
2800 AA Gouda
Bezoekadres
Kampenringweg 21
2803 PE Gouda
 
0182 538 544
info@friedensstimme.nl

Copyright: Friedensstimme 2021 alle rechten voorbehouden

Ontwerp en realisatie:PXL