Paasgroetactie 2023

Dit jaar organiseren wij weer een Paasgroetactie. Helaas hebben wij voor deze actie opnieuw moeten besluiten om geen Bijbel- of lectuurpakketten naar het werkgebied te sturen. Er is nog steeds een grote kans dat deze pakketten niet aankomen. Daarnaast kost het verzenden van een pakket vanaf 2023 €22. Dat vinden wij een onverantwoord hoog bedrag, zeker wanneer de kans groot is dat het pakket niet aankomt. Wij vragen uw begrip daarvoor. Uiteraard houden wij de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten voor een eventuele volgende lectuuractie.

Bemoedig uw broeders en zusters in ons werkgebied

Net als met de Kerstgroetactie 2022 willen wij u graag de mogelijkheid bieden om uw broeders en zusters persoonlijk te bemoedigen. Post uit Nederland zullen zij zeer waarderen. Want dat betekent: er wordt aan ons gedacht, er zijn mensen die voor ons bidden! Hoe werkt de lectuuractie?

In de periode van 24 februari tot en met 31 maart 2023 kunt u meedoen met onze Paasgroetactie. Via het formulier hiernaast laat u ons weten dat u mee wilt doen. U ontvangt dan van ons per post het bestelde aantal (minimaal twee) enveloppen met adressen en een handleiding met een Russische groetenlijst. Elke envelop bevat drie Paaskaarten met een Russische Bijbeltekst.
De Paaskaarten mag u blanco laten, u kunt er ook voor kiezen om op één van de kaarten een bemoedigende tekst te schrijven. De andere twee blanco kaarten kunnen in het werkgebied uitgedeeld worden bij evangelisatieactiviteiten. De drie kaarten kunnen in de envelop verzonden worden door te frankeren met 1 postzegel internationaal (€ 1,65). Dit is het tarief voor een envelop tot en met 20 gram.

Wij adviseren u dringend om geen pakketjes te versturen om de redenen die we al genoemd hebben.

Diaconaal en kerkelijk werk kunnen wij nog steeds ondersteunen, waardoor het mogelijk is om in het werkgebied lectuur beschikbaar te stellen. U kunt daar ook financieel een bijdrage aan leveren door uw gift via onze donatiepagina. Uw bijdrage maakt een levensgroot verschil!

Hartelijk dank voor uw meeleven met en gebed voor onze broeders en zusters.