Paasgroetactie 2024

Kort geleden bereikte ons een speciaal verzoek van onze broeders en zusters uit Centraal-Azië: ‘Willen jullie ons Bijbels en/of kinderbijbels sturen?’ Dit gaat om de meer gesloten landen in ons werkgebied! Een heel bijzonder verzoek. Graag komen wij, samen met u, aan dit verzoek tegemoet.
Ook kunt u enveloppen met een Paaskaart en traktaten verzenden. Onze broeders en zusters in het werkgebied zien uit naar post uit Nederland. Zo weten ze dat er aan hen gedacht en voor hen gebeden wordt. Doet u mee?

Bijbel- en Kinderbijbelpakketten

Het verzendproces is complex en de verzending moet gefaseerd verlopen. Als er te veel pakketten tegelijk in het gebied arriveren zullen de autoriteiten beslist achterdochtig worden. Daarom verzenden wij deze pakketten uitsluitend vanaf ons kantoor in Gouda. U kunt de verzending mogelijk maken door het overmaken van een bijdrage (€ 25,00 per pakket) met in de omschrijving het aantal Bijbelpakketten (BPK) of Kinderbijbelpakketten (KBP) dat u wilt laten versturen. Wij zorgen voor de afhandeling en verzending.

Financiële ondersteuning

Uw bijdrage voor de Paasgroetactie is welkom. Maak uw gift over op NL26 INGB 0004 1323 34 t.n.v. Stichting Friedensstimme onder vermelding van Paasgroetactie 2024. U kunt hiervoor ook het donatieformulier gebruiken.
Heel hartelijk dank voor uw gebed en uw meeleven.

Envelop met kaart en traktaten

De Paasgroetactie is afgelopen. U kunt geen setjes kaarten meer bestellen. We versturen nog wel Bijbelpakketten. Wilt u een Bijbel of kinderbijbel laten versturen? Lees dan meer informatie links onder het kopje ‘Bijbel- en kinderbijbelpakketten’.  Wilt u toch nog een evangelist bemoedigen? Kijk dan op onze bemoedigingspagina.