Kinderkampen

In Rusland kent men geen christelijk onderwijs. Veel kinderen groeien op in een armoedige situatie, waarin beide ouders moeten werken om in het levensonderhoud te voorzien. Gebroken gezinnen zijn geen uitzondering.

Speciaal voor kinderen zijn er de (vakantie)kampen, die door Russische christenen georganiseerd, en door Friedensstimme financieel mogelijk gemaakt worden. De belangrijkste doelstelling van deze kampen is om kinderen op hun eigen niveau te bereiken met het Woord van God. Daarnaast krijgen de kinderen goede verzorging, ontspanning, persoonlijke aandacht en goede maaltijden. Er gaan zowel kinderen mee uit christelijke als onchristelijke gezinnen.

Een citaat van broeder Solotoechin uit Kamtsjatka over de kinderkampen:
"We houden niet op ons te verbazen over hoe groot onze God is! Enkele jaren geleden konden we alleen maar dromen van christelijke kinderkampen op Kamtsjatka. Maar de Heere heeft dit jaar al voor de derde keer een samenzijn met kinderen mogelijk gemaakt. Hij heeft harten toebereid om ons daarbij te helpen. We zijn dankbaar voor de materiële hulp en voor jullie gebeden. En het is niet tevergeefs. De kinderen, die een moeilijk leven hebben in ongelovige gezinnen en weinig liefde ervaren van hun ouders, mogen op deze kampen de liefde van Jezus ervaren en Hem leren kennen. Door de kinderkampen vinden veel kinderen de weg naar de gemeente."

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Bel me terug

Direct contact

Hier zitten wij

Postadres
Postbus 15
2800 AA Gouda
Bezoekadres
Kampenringweg 21
2803 PE Gouda
 
0182 538 544
info@friedensstimme.nl

Copyright: Friedensstimme 2021 alle rechten voorbehouden

Ontwerp en realisatie:PXL