Uitgaven van Friedensstimme

U kunt onze uitgaven bestellen door het bestelformulier onderaan de pagina in te vullen.

'Geen prijs te hoog'

Michail Chorev groeide op in Rusland in de tijd van de Tweede Wereldoorlog. Na de arrestatie en dood van zijn vader leidt het gezin een zwervend bestaan, gekenmerkt door honger en gevaar. Maar ook gekenmerkt door een rotsvast geloof in God en onderlinge liefde. Dit is het inspirerende verhaal van hoe de jonge Misha opgroeit tot een man Gods, die bereid was om elk lijden voor zijn Heere te ondergaan. Voor wie GEEN PRIJS TE HOOG was, omdat zijn Heiland Zelf de hoogste prijs voor hem betaalde.
Richtbedrag voor uw gift: € 5,00  exclusief portokosten

Nieuw leven op de toendra

Veertig jaar lang ondersteunt Friedensstimme het evangelisatiewerk in de voormalige Sovjet-Unie. Er zijn vele gebieden waar geen of nauwelijks vrucht gevonden wordt. In dit boek maken we kennis met Nentsen, een bevolkingsgroep in het noordwesten van Rusland. Door Gods genade ontstond daar twintig jaar geleden een honger naar Gods Woord. Velen kwamen tot geloof in de Heere Jezus.
Richtbedrag voor uw gift: € 5,00  exclusief portokosten

Ljoeba

zendelinge onder de Nentsen

Dit boekje bevat het getuigenis van de jonge zuster Ljoeba Kordonets (1986 – 2018). Zij gaf haar dienende liefde aan de Nentsen, een nomadenvolk in het hoge noorden van Rusland. Het is een indrukwekkend getuigenis van eenvoudig wandelen met God, dat mocht zijn tot eer van de Zaligmaker en tot eeuwige redding voor de heidenen aan het uiterste der aarde.
Tijdelijk niet op voorraad!

Geloven in de beproeving

In Centraal-Azië worden christenen tegengewerkt. Vooral vanuit de kring van familie en vrienden ervaren pasbekeerde gelovigen enorme tegenstand. In deze brochure kunt u lezen hoe de Heere in deze regio zijn gemeente bouwt.
Gratis

Bestelformulier

Vul uw gegevens en bestelling(en) in.

  • Voer een getal tussen 0 en 999 in.
  • Voer een getal tussen 0 en 999 in.
  • Hidden
    Voer een getal tussen 0 en 999 in.
  • Hidden
    Voer een getal tussen 0 en 999 in.
  • Voer een getal tussen 0 en 999 in.
  • Uw gegevens