Uitgaven van Friedensstimme

U kunt onze uitgaven bestellen door het bestelformulier onderaan de pagina in te vullen.

Geen prijs te hoog

Michail Chorev groeide op in Rusland in de tijd van de Tweede Wereldoorlog. Na de arrestatie en dood van zijn vader leidt het gezin een zwervend bestaan, gekenmerkt door honger en gevaar. Maar ook gekenmerkt door een rotsvast geloof in God en onderlinge liefde. Dit is het inspirerende verhaal van hoe de jonge Misha opgroeit tot een man Gods, die bereid was om elk lijden voor zijn Heere te ondergaan. Voor wie GEEN PRIJS TE HOOG was, omdat zijn Heiland Zelf de hoogste prijs voor hem betaalde.

€ 5,00  exclusief portokosten

Nieuw leven op de toendra

Veertig jaar lang ondersteunt Friedensstimme het evangelisatiewerk in de voormalige Sovjet-Unie. Er zijn vele gebieden waar geen of nauwelijks vrucht gevonden wordt. In dit boek maken we kennis met Nentsen, een bevolkingsgroep in het noordwesten van Rusland. Door Gods genade ontstond daar twintig jaar geleden een honger naar Gods Woord. Velen kwamen tot geloof in de Heere Jezus.

€ 5,00  exclusief portokosten

Volg Mij na

Volg Mij na

Onder de titel Volg mij na verschijnt binnenkort een biografie van Asja Germanjoek, geschreven door Steef Post en Filip Uijl.
Het is het verhaal van haar moeilijke jeugd, haar bekering en haar dienst aan de Heere.
Een indrukwekkend getuigenis van onvoorwaardelijke navolging van de Heere Jezus. Het boek is vanaf 7 juni te bestellen.
€ 9,95  exclusief portokosten

Ljoeba, zendelinge onder de Nentsen


Dit boekje bevat het getuigenis van de jonge zuster Ljoeba Kordonets (1986 – 2018). Zij gaf haar dienende liefde aan de Nentsen, een nomadenvolk in het hoge noorden van Rusland. Het is een indrukwekkend getuigenis van eenvoudig wandelen met God, dat mocht zijn tot eer van de Zaligmaker en tot eeuwige redding voor de heidenen aan het uiterste der aarde.

Gratis

Het geluk van het verloren leven

Tijdelijk uitverkocht

Het geluk van het verloren leven is een realistische beschrijving van de hevige geloofsvervolging in Rusland, voor de val van de Sovjet-Unie. Het is een autobiografie van Nikolai Petrovitsj Chrapov. Hij vertelt over zijn opvoeding, bekering en zware vervolgingen, de vertwijfeling die hij meemaakte, maar ook de bijzondere zegen die God hem schonk. Chrapov heeft 28 jaar van zijn leven gevangen gezeten en getuigt hoe hij, in deze verloren jaren van zijn leven, zijn diepste geluk in God mocht vinden.
Het gaat om een hernieuwde uitgave waaraan ook foto’s zijn toegevoegd.

Op dit moment is het boek uitverkocht en hebben we het niet meer op voorraad. Het boek wordt echter herschreven, waardoor de leesbaarheid beter wordt.
Als het boek gereed is, zullen wij daar over informeren op onze website en in ons contactblad D.V.

Geloven in de beproeving

In Centraal-Azië worden christenen tegengewerkt. Vooral vanuit de kring van familie en vrienden ervaren pasbekeerde gelovigen enorme tegenstand. In deze brochure kunt u lezen hoe de Heere in deze regio zijn gemeente bouwt.

Gratis

Bestelformulier

Vul uw gegevens en bestelling(en) in.

 • Please enter a number from 0 to 999.
 • Please enter a number from 0 to 999.
 • Hidden
  Please enter a number from 0 to 999.
 • Please enter a number from 0 to 999.
 • Please enter a number from 0 to 999.
 • Please enter a number from 0 to 999.
 • Uw gegevens
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden