Uitgaven van Friedensstimme

U kunt onze uitgaven bestellen door het bestelformulier onderaan de pagina in te vullen.

Aida Skripnikova

Martelares uit Leningrad

Aida Skripnova (1942) groeide op in Rusland onder een communistische en atheïstische regering. Christenen werden vervolgd, een Bijbel bezitten was verboden. In 1962 las zij in de krant Smena, de krant van de stad Leningrad (het huidige Sint-Petersburg), hoe één van de redacteuren van de krant haar en haar geloofsgenoten aanviel. De 19-jarige Aida stuurt hem moedig een brief, die uiteraard niet geplaatst werd in de krant. In haar brief getuigt ze met gevaar voor eigen leven van haar geloof in de Heere Jezus Christus. In totaal zou Aida vijf jaar in gevangenissen en strafkampen doorbrengen vanwege haar geloof. In dit boekje lezen u en jij een brief van de redacteur aan Aida en haar vrijmoedige reactie daarop; een warm, persoonlijk geloofsgetuigenis waarin ze zich niet schaamt voor het Evangelie.

Richtbedrag voor uw vrijwillige bijdrage: €2,50 (exclusief portokosten)

Waldemar Keller

Een leven in de schaduw van Gods hand

In zware tijden van gevangenschap herinnerde Waldemar Keller zich wat hij eens aan de Heere beloofd had: om zijn leven aan de Heere te geven, op welke plaats dan ook, en alles te doorleven wat Hem goed dacht. De Heilige Geest bracht hem deze belofte in herinnering toen het lijden bijna niet meer te dragen was. Een bron van vreugde brak open. Vanaf dat moment kon hij met nieuwe kracht de beproevingen doorstaan.

Richtbedrag voor uw vrijwillige bijdrage: €2,50 (exclusief portokosten)

Iwan en de verborgen Bijbel

 

Op de Ontmoetingsdag 2023 hebben wij een nieuwe uitgave gepresenteerd: ‘Iwan en de verborgen Bijbel’. Dit kinderboek is een heruitgave van het verhaal dat in de jaren ’70 verschenen is onder dezelfde titel.

Iwan en Katya Nazarov groeien op in de jaren ’70 in Moskou. De communisten hebben de macht in het land en zij vinden dat je geen christen mag zijn. Als je toch christen bent, mag je niet studeren, niet naar een kerk gaan en geen Bijbel of christelijk boek bezitten. Ook mag je een heleboel baantjes niet doen. En kom je wél duidelijk voor je geloof uit, dan kun je gevangengenomen worden en naar een strafkamp worden gestuurd. Ook Iwan en Katya ervaren veel moeilijkheden omdat ze christelijk zijn. Op school worden ze vaak gepest. Als de hele school een week lang moet gaan helpen bij de oogst op een boerderij, beleven ze spannende avonturen. De boerderij was vroeger van hun opa, en misschien heeft hij de oude familiebijbel er wel verstopt. Lukt het Iwan en Katya om de Bijbel te vinden en ongezien mee te nemen naar huis?

Uw bijdrage voor het uitgeven van deze serie wordt op prijs gesteld.

Hij kent mijn weg

Korte biografie van Oleg Ljoebitsj

Wat mag gehoorzaamheid aan God kosten? In de afgelopen vijfentwintig jaar, waarin evangelist Oleg Ljoebitsj zijn God diende in Tajmyr, is die vraag nooit in zijn hart opgekomen. Waar God hem riep, ging hij. Ook al bracht dat hem de helft van zijn leven in de meest barre omstandigheden, hij ging op zoek naar mensen die het Evangelie nodig hebben. Oleg woont met zijn grote gezin in Norilsk, een zeer vervuilde stad boven de poolcirkel in Siberië.

Richtbedrag voor uw vrijwillige bijdrage: €5,00 (exclusief portokosten)

Geen prijs te hoog

 

Michail Chorev groeide op in Rusland in de tijd van de Tweede Wereldoorlog. Na de arrestatie en dood van zijn vader leidt het gezin een zwervend bestaan, gekenmerkt door honger en gevaar. Maar ook gekenmerkt door een rotsvast geloof in God en onderlinge liefde. Dit is het inspirerende verhaal van hoe de jonge Misha opgroeit tot een man Gods, die bereid was om elk lijden voor zijn Heere te ondergaan. Voor wie GEEN PRIJS TE HOOG was, omdat zijn Heiland Zelf de hoogste prijs voor hem betaalde.

Richtbedrag voor uw vrijwillige bijdrage: €5,00 (exclusief portokosten)

Nieuw leven op de toendra

 

Veertig jaar lang ondersteunt Friedensstimme het evangelisatiewerk in de voormalige Sovjet-Unie. Er zijn vele gebieden waar geen of nauwelijks vrucht gevonden wordt. In dit boek maken we kennis met Nentsen, een bevolkingsgroep in het noordwesten van Rusland. Door Gods genade ontstond daar twintig jaar geleden een honger naar Gods Woord. Velen kwamen tot geloof in de Heere Jezus.

Richtbedrag voor uw vrijwillige bijdrage: €5,00 (exclusief portokosten)

Ljoeba

Zendelinge onder de Nentsen


Dit boekje bevat het getuigenis van de jonge zuster Ljoeba Kordonets (1986 – 2018). Zij gaf haar dienende liefde aan de Nentsen, een nomadenvolk in het hoge noorden van Rusland. Het is een indrukwekkend getuigenis van eenvoudig wandelen met God, dat mocht zijn tot eer van de Zaligmaker en tot eeuwige redding voor de heidenen aan het uiterste der aarde.

Niet beschikbaar

Het geluk van het verloren leven

 

Het geluk van het verloren leven is een realistische beschrijving van de hevige geloofsvervolging in Rusland, voor de val van de Sovjet-Unie. Het is een autobiografie van Nikolai Petrovitsj Chrapov. Hij vertelt over zijn opvoeding, bekering en zware vervolgingen, de vertwijfeling die hij meemaakte, maar ook de bijzondere zegen die God hem schonk. Chrapov heeft 28 jaar van zijn leven gevangen gezeten en getuigt hoe hij, in deze verloren jaren van zijn leven, zijn diepste geluk in God mocht vinden.
Het gaat om een hernieuwde uitgave waaraan ook foto’s zijn toegevoegd.

Richtbedrag voor uw vrijwillige bijdrage: €19,95 (exclusief portokosten)

Geloven in de beproeving

 

In Centraal-Azië worden christenen tegengewerkt. Vooral vanuit de kring van familie en vrienden ervaren pasbekeerde gelovigen enorme tegenstand. In deze brochure kunt u lezen hoe de Heere in deze regio Zijn gemeente bouwt.

Gratis

Bestelformulier

Vul uw gegevens en bestelling(en) in.

"*" geeft vereiste velden aan

Voer een nummer in van 0 tot 999.
Voer een nummer in van 0 tot 999.
Voer een nummer in van 0 tot 999.
Voer een nummer in van 0 tot 999.
Voer een nummer in van 0 tot 999.
Voer een nummer in van 0 tot 999.
Voer een nummer in van 0 tot 999.
Voer een nummer in van 0 tot 999.
Hidden
Voer een nummer in van 0 tot 999.
Hidden
Voer een nummer in van 0 tot 999.
Hidden
Voer een nummer in van 0 tot 999.
Uw gegevens
Hidden
Adres
Hidden
Hidden
Ik wil graag Friedensstimme Contact ontvangen