Evangelistenblog

9 april 2022

Bericht uit Siberië

Beste vrienden, wij groeten jullie heel hartelijk!

Ons gezin verhuisde in 2015 voor de dienst naar B., omdat daar grote behoefte aan een gebedshuis was. Vijf jaar lang werden de samenkomsten in ons huis gehouden, maar de Heere zorgde ervoor dat we een gebedshuis konden bouwen en, hoewel het nog niet klaar is, zijn wij gelukkig dat we deze mogelijkheid hebben.

Op zondag komen wij met ca. 70 personen bijeen, en op feestdagen wel met honderd personen, om God te loven. Dit jaar kwam een muziekensemble evangeliseren. Wij maakten afspraken met de directeur van een onderwijsinstelling. Hij liet enkele colleges vallen en alle studenten, bijna 200 personen, konden over de Heere horen. Het was een gezegende samenkomst.

We evangeliseerden ook in de muziekschool! Onze broeders en zusters waren goed voorbereid en zelfs op onze muziekschool, die tot de top van onze regio behoort, waren de scholieren en hun leraren enthousiast. En wat het belangrijkste was: nog 70 mensen konden de blijde Boodschap horen.

Zo zien we dat we op deze plaats moeten leven en dienen, ook als we soms terug verlangen naar de plaats waar we geboren zijn. Wij wortelen hier en het thuis van onze kinderen is deze plaats. Als we de avond voor we gaan slapen met onze kinderen doorbrengen, willen we hen een nog betekenisvoller Thuis tonen en hen daar over vertellen.

Wij danken jullie met ons hele hart voor jullie ondersteuning en zien het als de Hand van God.

De zegen des Heeren maakt rijk; en Hij voegt er geen smart bij. Spreuken 10: 22.

Evangelist Vadim, Siberië

VORIG verhaal
VOLGEND verhaal

Daarin zie ik de schoonheid van onze dienst: mensen ondersteunen, die zo oud zijn geworden.

Ons gezin dankt jullie voor de ondersteuning en jullie gebeden.

Het is mijn hartsverlangen om de naam van de Heere te verheerlijken

Want zo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij Zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat ieder die in Hem gelooft, niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft. (Johannes 3:16)