Evangelistenblog

14 maart 2023

Kazachstan

Brief van broeder Nikolaj

Beste vrienden!

Veel dank voor de hulp die jullie voor het werk van God en voor onze dienst  geven.

Door de genade van God konden wij een evangelisatiedienst in onze stad houden. Er waren zeer goede gesprekken in het Kazachs met onze bekenden uit de moslimbevolking. Wij maakten ook kennis met enkele Tadzjieken. Ze waren ontvankelijk voor het Evangelie, we spraken met hen in het Kazachs en in het Russisch. We hebben veel gesproken, er waren geen hindernissen. God zegende onze samenkomsten door betrokkenheid van onze gasten.

Bij één van de samenkomsten waren ook vertegenwoordigers van de afdeling religieuze zaken aanwezig. Ze hadden een nieuwe leidinggevende. Na de samenkomst wilde hij met ons praten. Het was de eerste keer dat hij aanwezig was bij een christelijke samenkomst. Hij zei, dat hij de sterke aanwezigheid van God had bespeurd. Hij heeft veel vragen gesteld over Jezus Christus en zei dat hij meer over de leer van Jezus Christus wilde weten en de samenkomst wil bezoeken. Geloofd zij God!

Na de evangelisatie in onze stad gingen we naar bekenden in de regio. Wij verdeelden onderweg veel lectuur in het Kazachs en in het Russisch.

Bid alstublieft voor een opwekking onder het Kazachse volk. God zegene jullie!

Met hoogachting en liefde,

Het gezin van Nikolaj in Kazachstan.

VORIG verhaal
VOLGEND verhaal

Jakoetië

Brief van broeder Oleg Ljoebitsj

De mensen komen graag voor een feest…

En Zijn discipelen zeiden tot Hem: Van waar zullen wij zovele broden in de woestijn bekomen, dat wij zulk een grote schare verzadigen? (Mat. 15:33).