Evangelistenblog

17 april 2024

Voortdurend in gesprek over het Evangelie

Beste vrienden uit Holland, wij groeten jullie in de liefde van onze Heere!

Zoveel als mogelijk is, bezoeken wij mensen in de dorpen die ontvankelijk zijn voor gesprekken over Christus, waarbij we ook lectuur uitdelen. De mensen ontvangen graag de krant “Gelooft u?” en ze luisteren graag naar christelijke liederen op de gitaar. Wij bezoeken dorpen die 100-150 km verwijderd liggen van ons dorp. Onderweg naar het werk praat ik voortdurend met mensen en deel lectuur uit. 

Wij bezochten de gevangenis waar veroordeelden zitten die levenslang hebben gekregen. Wij willen jullie vragen voor broeder  Vitali te bidden. Hij zit daar gevangen en is bereid zich te laten dopen. Dit jaar hebben wij het bureau voor levenslange gevangenen bezocht en met de leiding gesproken over de mogelijkheid broeder Vitali te dopen. Maar er kwam geen duidelijk antwoord. Wij zullen er voor blijven bidden, dat we hem in de gevangenis kunnen dopen.

Wij bezoeken ook revalidatiecentra in Kazachstan om het Evangelie daar te verkondigen. Ook dit jaar hebben wij het evangelisatiewerk onder buitenlanders voortgezet. Iraniërs en Indiërs wonen en studeren in Koksjetaoe. Wij proberen hen te ontmoeten en met hen in gesprek te komen. Ondersteun ons alstublieft in gebed voor dit werk met Hindoes en Iraniërs.

Dit jaar hadden we een blijde gebeurtenis in ons gezin: onze oudste dochter werd gedoopt. Dank voor de gebeden voor onze kinderen! Veel dank voor jullie betrokkenheid bij onze dienst! Moge God jullie belonen!

Het gezin Roman en Katja Poegatsjev, Kazachstan

VORIG verhaal
VOLGEND verhaal

De Heere geeft gesprekken met allerlei mensen

Broeder Jevgenij, Rusland

Een bijzondere geschiedenis

Beste vrienden uit Holland, wij groeten jullie in de ...