Voorlichting

Bekendheid

In Rusland en de andere landen waar we werken, leven miljoenen mensen die nog nooit van God gehoord hebben. Friedensstimme steunt christenen in hun evangelisatiewerk. Er is grote nood! Tegelijkertijd werkt de Heere in deze landen. Hij trekt mensen tot Zich. Daar krijgen we soms ontroerende getuigenissen van te horen. Deze twee dingen delen we heel graag met u. Of het nu in een huiskamer is of voor een zaal met 1000 mensen. We willen heel graag dat verhaal vertellen. Ook bij u in de kerk, op de JV, in de klas, of waar dan ook. Wij vinden het namelijk heel erg belangrijk om de verhalen over de wonderen die de Heere doet in het werkgebied door te geven. Ook doen we ons best om de noden bekend te maken zodat u ervoor kunt bidden.

wij komen graag op bezoek

Voorlichter

We hebben een eigen voorlichter. Hij komt graag bij u of jou op school, in de kerk, op de vereniging op bezoek om te vertellen over het werk van de evangelisten. Dat kan op allerlei manieren. Wij passen ons graag aan uw en jullie mogelijkheden aan. Zoekt u nog een invulling voor de jaarvergadering, een project op school, afsluiting van het catecheseseizoen? Als u of jij ons uitnodigt komen wij graag op bezoek om over ons werk te vertellen.

 

Op bezoek

Het kan natuurlijk ook andersom. U bent van harte welkom op ons kantoor. We kunnen groepen van maximaal 50 personen ontvangen. Bij een bezoek geven we een rondleiding door ons kantoor en een presentatie over ons werk. We kunnen daarnaast starten of afsluiten met een eenvoudige Russische maaltijd.

Bij een bezoek aan ons kantoor vragen we (als er gebruik gemaakt wordt van een maaltijd) een bijdrage van € 10,- per persoon.

In principe is het bezoek van onze voorlichter kosteloos. Wel vragen we een vrijwillige bijdrage in de reiskosten, die wij moeten maken om bij u te komen. Als de kosten een probleem zijn, hoeft dat voor ons geen verhindering te zijn om toch op bezoek te komen!

 

Ja, neem contact met mij op over voorlichting!

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor ons gratis magazine

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden