Wat doen wij

Onbereikte volken

In Rusland en de landen er omheen leven miljoenen mensen die onbekend zijn met het Evangelie. Gedreven door de woorden van de Heere Jezus, dat alle volken van Hem moeten horen, gaan Evangelisten eropuit om hun naasten over God te vertellen. Wij helpen dit werk mogelijk te maken omdat we geraakt worden door de nood van deze mensen. We geloven dat een mens alleen gelukkig kan zijn als hij Jezus kent.

Daarom weten wij ons verbonden met ruim 115 evangelisten. Wij zenden zelf niemand uit, maar helpen de Russische gemeenten om mensen af te zonderen voor de dienst van het Evangelie.

SINDS 1979

Verhalen blijven vertellen

Toen Friedensstimme in 1979 werd opgericht was er heftige geloofsvervolging in de Sovjet-Unie. In die tijd kwamen we op voor de belangen van de vervolgen en deelden we hun getuigenissen met christenen in Nederland. Dat laatste vinden we nog steeds heel belangrijk.

Hoewel er in Rusland nu nog ruimte is om het Evangelie te verkondigen, is dat in de omliggende landen van Centraal-Azië en de Kaukasus veel minder het geval. Daarom blijven we ook de verhalen van deze christenen vertellen. Omdat zij onze broeders en zusters zijn en zodat u in gebed op hen betrokken kunt zijn.

Onze Evangelisten

Wilt u meer lezen over onze Evangelisten?

 

Lees hun verhalen hier!

Christenen in verdrukking

Wilt u meer weten over christenen die leven in landen waar verdrukking heerst?

 

Ga dan hierheen.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor ons gratis magazine

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden